Vijf tips om uw wijnverkoop te verhogen

Een optimaal beheer van de wijnkelder om het aanbod te bieden dat het beste past bij het soort vestiging, tegen de juiste prijs, met het juiste advies en de juiste manier van serveren als begeleiding... Hier volgen vijf essentiële tips om uw wijnverkoop te ontwikkelen.

Innoveren om in te spelen op de uitdagingen van de wijnbouw van mor gen

Als antwoord op de uitdagingen van morgen bevestigt Bordeaux zijn wil om zich aan te passen door te innoveren. De wijnbouw moet nu reeds inzetten op druivenrassen die bestand zijn tegen ziektes en de gevolgen van de klimaatverandering. Problemen die, volgens de deskundigen, een antwoord vinden in het plantaardige materiaal.

Wat zijn de kenmerken van de verschillende afsluiters?

Kurk geniet nog steeds de voorkeur van producenten om hun flessen te verzegelen, maar alternatieve oplossingen hebben terrein gewonnen. We geven een overzicht van de verschillende soorten flesafsluitingen, hun invloed op de wijn en hoe mensen hier over de hele wereld over denken.

Cursussen op de voorpagina

Uw top drie

Kennismakings workshops

Kennismakings workshops

De cursussen bekijken
Workshops voor lekkerbekken

Workshops voor lekkerbekken

De cursussen bekijken
Verkennings workshops

Verkennings workshops

De cursussen bekijken

Bent u een zakelijke klant?

Meer weten

"Een verfrissende wind en een open, op de toekomst gerichte geest. Heel blij om tijdens de verrijkende bezoeken opnieuw kennis te maken met de schitterende terroirs en de organoleptische rijkdom te verkennen."

Martin Lebon – wijndocent aan het EVW

X

Weet je zeker dat je je cursus wilt annuleren?

Ja

Nee

X

Are you sure you want to cancel your session?

Ja

Nee

X

Weet u zeker dat u uw cursus wilt beëindigen?

Yes

No