Wij zijn wij?

De Wijnschool van Bordeaux is opgericht in 1989 en vormt de essentiële basis voor de promotiestrategie van bordeauxwijnen. Hier kunnen particulieren en zakenmensen kennismaken met de knowhow en levenskunst die zo nauw verbonden zijn met de wijnstreek van Bordeaux. Naast de workshops in Bordeaux is de school sinds 2006 ook in de rest van de wereld aanwezig via haar netwerk van erkende cursusleiders en partnerschappen met beroemde instellingen in het buitenland. Deze gemeenschap, die de school overal ter wereld leven inblaast, telt tegenwoordig meer dan 250 door de wol geverfde cursusleiders. Hun zeer uiteenlopende profielen en loopbanen en de in hun eigen land opgedane vakkennis garanderen een unieke initiatiereis.

De workshops van de school staan open voor iedereen en zijn zowel bedoeld voor beginners als voor ervaren specialisten. De school richt zich in het bijzonder op de behoeften van wijnbedrijven en biedt opleidingen voor elke sector, perfect afgestemd op de werkelijke situatie ter plekke en de vereisten van de verschillende beroepen.

Elk jaar worden meer dan 85000 mensen opgeleid door de Wijnschool van Bordeaux en haar team van 250 erkende cursusleiders, gevestigd in 20 landen.

X

Weet je zeker dat je je cursus wilt annuleren?

Ja

Nee

X

Are you sure you want to cancel your session?

Ja

Nee

X

Weet u zeker dat u uw cursus wilt beëindigen?

Yes

No