Onze erkende scholen en partners

Keuze van het land:

Institut de Tourisme et d’hôtellerie

Montréal, Canada

Institut de Tourisme et d’hôtellerie

Altijd gelijke tred houdend met de Noord-Amerikaanse en internationale horecatrends, is het Institut de tourisme et d’hôtellerie du Québec (ITHQ) al meer dan 50 jaar het Canadese centrum voor gespecialiseerde, kwalitatief hoogstaande horeca- en wijnopleidingen. Het ITHQ, gevestigd in hartje Montreal, een kruispunt tussen Europa en Noord-Amerika, laat studenten vanaf de eerste dag de realiteit van hun toekomstige beroep ontdekken, in het bijzonder via stages, zodat ze de banenmarkt kunnen betreden met een solide beroepservaring.

Meer weten
HKMA

Wong Chuk Hang, China - Hongkong

HKMA

De Hong Kong Management Association, opgericht in 1960, is een non-profitorganisatie die zich ten doel stelt de leidende beroepsorganisatie in kwaliteitsmanagement in Hongkong en de regio te zijn. Als professionele organisatie ten dienste van de bedrijvengemeenschap in Hongkong verzorgen wij speciaal voor kaderpersoneel wijnopleidingen en evenementen in samenwerking met de École du Vin de Bordeaux.

Meer weten
Capital wine school

Washington DC, Verenigde Staten

Capital wine school

Meer weten
Northwest Wine Academy @ South Seattle College

Seattle, Verenigde Staten

Northwest Wine Academy @ South Seattle College

De Northwest Wine Academy aan het South Seattle College is een unieke en baanbrekende locatie in Western Washington, die zowel een wijndomein als een centrum voor vakopleiding is. Met cursusleiders die de studenten een schat aan levensechte ervaring bieden, een proefruimte en een wijnkelder, helpt de Academy u om u klaar te stomen voor een lonende carrière in alle sectoren van deze bedrijfstak.

Meer weten
Cornell University

Ithaca, Verenigde Staten

Cornell University

De School of Hotel Administration, aan het Cornell SC Johnson College of Business, is de internationale hub waar mensen, kennis en ideeën met elkaar in verbinding worden gebracht om de horecabranche verder te ontwikkelen.

Meer weten
Napa Valley Wine Academy

Napa, Verenigde Staten

Napa Valley Wine Academy

Napa Valley Wine Academy is één van de meest gerespecteerde wijnscholen van Noord-Amerika, waar een gemeenschap van studenten uit de hele wereld wordt opgeleid op het gebied van wijn en sterkedrank.

Meer weten
JWU, 8 Abbott Park Place

Providence, Verenigde Staten

JWU, 8 Abbott Park Place

Meer weten
Cal Poly Pomona

Pomona, Verenigde Staten

Cal Poly Pomona

Het Collins Colllege of Hospitality Management, als onderdeel van Cal Poly Pomona, heeft tot doel om via permanente scholing en werkervaring in het veld studenten met zeer uiteenlopende achtergrond op te leiden voor managementtaken in de horeca wereldwijd.

Meer weten
Hertfordshire Wine School

Herts, Verenigd Koninkrijk

Hertfordshire Wine School

Hertfordshire Wine School, in 2010 opgericht door David Rough, verzorgt proeverijen en cursussen op locaties in St Albans, Harpenden en Hitchin. De school is partner van de Ecole du Vin en een officiële aanbieder van de WSET Wine and Spirits Award cursussen.

Meer weten
Wine Education Service

London, Verenigd Koninkrijk

Wine Education Service

De Wine Education Service, opgericht in 1995, biedt wijncursussen en wijnproeverijen in Londen en de andere grote steden van het Verenigd Koninkrijk voor alle niveaus, van beginner tot wijnkenner. Ook organiseert het instituut trips naar de grote wijnproducerende gebieden in de hele wereld.

Meer weten
WSET School London

London, Verenigd Koninkrijk

WSET School London

De WSET School London is de belangrijkste wijn-, sterkedrank- en sake-school van het Verenigd Koninkrijk en de voornaamste aanbieder van de wereldwijd erkende kwalificatie-opleidingen van de Wine & Spirit Education Trust (WSET).

Meer weten
Newcastle Wine School

Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk

Newcastle Wine School

Newcastle Wine School is een onafhankelijk wijnopleidingsinstituut dat wijnproeverijen, wijnevenementen en WSET-cursussen verzorgt in Newcastle en Noordoost-Engeland voor mensen die van wijn houden en hier meer over willen leren. Al onze proeverijen vinden plaats in een ontspannen sfeer, ze zijn leuk en informeel en worden gegeven door gekwalificeerde wijncursusleiders. Voorkennis over wijnproeven is niet vereist.

Meer weten
AOW (Art of Wine)

Taiwan, Taiwan

AOW (Art of Wine)

Art Of Wine(AOW) Co., Ltd is een adviesbedrijf op het gebied van wijn en sterkedrank, gevestigd in Taiwan. Met de opkomst van de wijn- en sterkedrankenmarkt in Azië heeft AOW zijn deskundigheid uitgebreid naar opleiding, advies, evenementen en cultuur, en is daarmee één van de marktleiders in deze sector geworden. Het bedrijf is partner van de Ecole du Vin de Bordeaux (CIVB) en zet zich in om Bordeaux te promoten op de Taiwanese markt.

Meer weten
Kun Shan University

Taiwan, Taiwan

Kun Shan University

Kun Shan University ontvangt meer dan 100.000 studenten en gediplomeerden. Dankzij zijn uitstekende reputatie trekt de Universiteit studenten aan uit meer dan 20 landen.

Meer weten
Taiwan Wine Academy

Taiwan, Taiwan

Taiwan Wine Academy

De Taiwan Wine Academy (TWA) heeft zijn reputatie gebaseerd op degelijk onderwijs en zijn inzet om een gemeenschap van wijnliefhebbers in Taiwan op te bouwen. De TWA is opgericht in 2007 en is tot nu toe de enige wijnacademie in Taiwan. Naast het algemene aanbod verzorgt de TWA ook CIVB-programma’s aan hogescholen en universiteiten op het hele eiland. Bezoek ons op www.wineacademy.tw

Meer weten
Asia Wine Service & Education Centre (AWSEC)

Sheung Wan, China - Hongkong

Asia Wine Service & Education Centre (AWSEC)

AWSEC is al sinds 1994 de grootste aanbieder in Azië van opleidingen in wijn, sake & sterkedrank voor vakmensen en liefhebbers. AWSEC heeft als eerste de titel “WSET Educator of the Year” in Azië gewonnen.

Meer weten
IVE – VTC

Kowloon, China - Hongkong

IVE – VTC

Het Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) is lid van de VTC Group. De horeca-afdeling van IVE (HT) biedt vakopleidingen in drie hoofdgebieden: Horeca & Catering, Toerisme & MICE, en Sport & Recreatie.

Meer weten
HTI/ICI- VTC

Pok Fu Lam, China - Hongkong

HTI/ICI- VTC

The Hotel and Tourism Institute stelt zich tot doel het belangrijkste opleidingsinstituut voor horeca en toerisme in Hongkong te zijn. Het Chinese Culinary Institute biedt onderwijs in de Chinese culinaire kunst voor beginners en chef-koks.

Meer weten
WSA Wine Academy

Seoul, Zuid-Korea

WSA Wine Academy

De WSA Wine Academy is opgericht in november 2005, met de lancering van WSET in Korea. De afgelopen tien jaar hebben meer dan zesduizend studenten opleidingen gevolgd aan onze academie.

Meer weten
Winevision

Seoul, Zuid-Korea

Winevision

Winevision is op de eerste plaats een academische instelling voor opleidingen op het gebied van wijn en sterkedrank, maar heeft haar activiteiten uitgebreid naar de uitgeverijpraktijk en evenementenbusiness. In tien jaar tijd zijn we uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde en erkende opleidingsinstituten voor wijn- en sterkedrank in Korea, en zijn momenteel nummer één in deze sector.

Meer weten
Le Cordon Bleu-Sookmyung Academy

Seoul, Zuid-Korea

Le Cordon Bleu-Sookmyung Academy

Met meer dan 120 jaar onderwijservaring is Le Cordon Bleu sinds lang uitgegroeid tot de wereldwijde leider op het gebied van opleiding in gastronomie, wijn en horeca. Le Cordon Bleu-Sookmyung Academy is de tweede officiële campus in Azië en het enige instituut in Korea dat de prestigieuze opleiding ‘Le Cordon Bleu’ biedt.

Meer weten
Nanjing International Hospitality & Dietary Culture College

Nanjing, China

Nanjing International Hospitality & Dietary Culture College

Het horecamanagement van het International Hospitality and Dietary Culture College (IHD College) is een belangrijke studierichting, gericht op internationale ontwikkeling. Doel is om operationele en managementmedewerkers voor luxehotels op te leiden. De gebruikte onderwijsmethodes zijn: “tweetalig onderwijs”, “dubbel mentoraat”, “gemeenschappelijke modules” en “dubbele diploma’s”. Er wordt evenveel nadruk gelegd op de lessen als op andere kwaliteitsgerichte pedagogische activiteiten.

Meer weten
ASC

Beijing, China

ASC

ASC Fine Wines heeft een vooruitziende blik gehad over de veranderingen in de wijnsector in China. ASC heeft zijn positie als beste wijnimporthandel van China over de afgelopen twintig jaar kunnen consolideren, gedeeltelijk dankzij zijn uitstekende portfolio.

Meer weten
Grandgle

Guangzhou, China

Grandgle

Grandgle is één van de belangrijkste wijnimporteurs en distributiecentra, gevestigd in de vrije handelszone van Zuidoost-China.

Meer weten
Aussino Wine Academy

Guangzhou, China

Aussino Wine Academy

Aussino Wine Academy (voorheen Aussino Wine Education & Publication Center) is opgericht in 2006 en is leider in het promoten van de wijncultuur in China.

Meer weten
Zin om bij één van onze erkende scholen te komen werken? Uw sollicitatie indienen

X

Weet je zeker dat je je cursus wilt annuleren?

Ja

Nee

X

Are you sure you want to cancel your session?

Ja

Nee

X

Weet u zeker dat u uw cursus wilt beëindigen?

Yes

No